top of page

Lezen, Dromen, Beleven

Ireland, Glendalough
Italy, Venice, Canal Grande
Italy, Rome, Forum Romanum
Lapland, Sweden
France, Nice
France, Nice

Welkom!

Leuk dat je een bezoekje brengt aan Literaire Reizen!

 

Momenteel zijn we nog druk bezig om de website tot in de perfecte puntjes klaar te maken voor jullie, maar binnenkort opent hier hét platform voor reizende boekenwurmen en lezende reizigers. Dus stay tuned! Schrijf je vast in voor onze nieuwsbrief of volgens ons op social media zodat je op de hoogte bent van onze laatste vorderingen.

Tot snel, liefs!

Join the Club

Heb jij ook een passie voor boeken én reizen? Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief zodat je niks mist en altijd op de hoogte bent van de beste boekentips en de nieuwste reisgidsen!

Dankjewel!

Instagram

Literaire Reizen

Hoi allemaal, welkom bij Lire, dé website voor iedereen die van lezen en reizen houdt. Op Lire - Literaire reizen.nl, focussen we op twee dingen: Reizen in Boeken en Boeken in Reizen om zo twee passies samen te brengen.

 

Reizen in Boeken focust op leesvoer. Leestips en allerlei andere artikelen die te maken hebben met boeken die gaan over bepaalde reizen of bestemmingen. Welke boeken wil je echt lezen ter voorbereiding op een gewilde reis? We proberen de pareltjes en minder bekende boeken te bespreken, alsmede de niet te missen klassiekers. Alle genres zullen worden besproken, zowel literatuur als non-fictie, kinderboeken en Young Adult, thrillers, mysterie en historische fictie.


Boeken in Reizen focust daarentegen op de reizen zélf. Stap in de voetsporen van favoriete personages en zie nieuwe landschappen door hun ogen. Volg auteurs op hun wegen, die geleid hebben tot de meest prachtige meesterwerken. In de categorie Boeken in Reizen vind je artikelen en reistips, maar ook kant en klare reisgidsen zodat je snel zelf op reis kunt.

Mediterraanse zee, Nice, France
bottom of page