top of page
  • Foto van schrijverMariska

Boek van de week: Eat, Pray, Love

Bijgewerkt op: 4 dec. 2022

Iedere maandag kiezen we een nieuw boek van de week, aanraders en pareltjes die we graag met jullie willen delen. Boeken met sterke personages, een goed plot en niet onbelangrijk voor Lire: boeken die zich afspelen in een bepaalde streek of regio en hier ook echt iets mee doen.

Eat Pray Love van Elizabeth Gilbert

Vandaag: Eat, Pray, Love

Waar speelt het zich af: Italië, India en Indonesië Dit is een boek dat zo’n beetje iedereen wel kent, maar hij is zo mooi dat het het waard is om nog een keer genoemd te worden. Eat Pray Love is het openhartige verhaal van Elizabeth Gilbert die niet meer happy is en op reis gaat naar geluk en om uit te vogelen wat ze nu eigenlijk wil in het leven.


Het boek voert je mee naar Italië (eat), India (pray) en Indonesië (love) en als lezer wordt je geprikkeld en geïnspireerd. Hoewel niet iedereen zich zal kunnen vinden in het spirituele aspect van het boek, is het alsnog een mooi boek dat je kan inspireren, omdat het gaat over jezelf vinden. Dit is de manier waarop Liz het doet, maar ook voor de lezer kan het voor mooie inzichten zorgen.


Recente blogposts

Alles weergeven

Comments


bottom of page