top of page
  • Foto van schrijverMariska

Uitgelicht: The Cauldron in Londen

Bijgewerkt op: 29 mrt.

Afgelopen week benoemden we een aantal Harry Potter plekken in Londen. Eentje daarvan willen we nog wat meer uitlichten, namelijk: The Cauldron, een Harry Potter Cocktail bar.

Harry Potter Cocktail bar, Londen, The Cauldron

The Cauldron is een keten van Harry Potter-achtige activiteiten in Engeland en de Verenigde Staten. De activiteiten die je kunt boeken zijn toverstokken maken (alleen in Londen), een Wizard Afternoon Tea (in Londen en in New York) en toverdranken maken. Deze laatste activiteit kun je op verschillende plekken doen, namelijk in New York, Chicago, Philadelphia in de Verenigde Staten, of voor ons wat dichterbij in Londen op twee verschillende plekken. Daarnaast kun je ook nog in Brighton of Edinburgh terecht.


Wij hebben eerder dit jaar de toverdranken-workshop gevolgd in Londen, en het is zeker een aanrader voor alle Harry Potter fans!


De toverdrankenworkshop is een cocktailworkshop waarbij je aan de slag gaat met verschillende magische ingrediënten en manieren van brouwen. Bij het boeken krijg je nog niet zo heel veel informatie, behalve een hoop sfeerbeelden en de optie om drankjes bij te bestellen. Wij hebben dit niet gedaan, omdat we niet helemaal zeker wisten wat we konden verwachten en hoeveel drankjes er al inbegrepen zaten in de workshop.


Harry Potter Cocktailbar in Londen

Wanneer je binnenstapt waan je je al direct in Hogwarts. Overal lopen mensen in capes en er hangt een mysterieuze sfeer. Je krijgt zelf ook een cape en een toverstok en wordt vervolgens naar je lessenaar gebracht waar je je toverdranken zult gaan maken.


Wij kregen alvast twee welkomstdrankjes: een bubbelende toverdrank en een drankje dat werd geserveerd door een Eenhoorn aan de muur. Vervolgens konden we kiezen welke toverdranken we wilden gaan maken. Volgens de website zijn er ieder seizoen andere toverdranken beschikbaar en hebben ze ook evenementen zoals Halloween en Kerst.

Wij kregen een lesboek voor ons met drie verschillende toverdrank opties waarvan we er twee mochten kiezen. Het fijne is dat er ook alcoholvrije opties beschikbaar zijn. Het is een cocktailworkshop, dus geef het zeker aan als je geen alcohol wil drinken. Bij de meeste drankjes is het prima om per persoon te kiezen of je wel of geen alcohol wil. Echter hadden wij een toverdrank die we samen maakten in een grote ketel, dus daarvoor hebben we de alcoholvrije optie genomen. Gelukkig zijn alle drankjes erg lekker, met of zonder alcohol en is het dus een toffe ervaring voor iedereen!


Recente blogposts

Alles weergeven

Comments


bottom of page